Section title text:  Recent News.

Primul grup de Însoțitori în Misiune din România depun angajamentul
pe 13 septembrie 2010

Participants at the Mass.Luni, 13 septembrie 2010, în cadrul liturghiei de la Biserica Catolică din Galaţi-România, a avut loc solemnitatea primirii ca Însoţitori în Misiune FCJ a soţilor Doina şi Ionel Gheorghiu şi a D-rei Romana Draşovean. Înconjuraţi de toate surorile FCJ rezidente în România, în frunte cu Sora Provincială Mary Fitzpatrick, noii candidaţi CiM au avut parte de o frumoasă ceremonie, celebrată de părintele paroh dr. Eugen Blăjuţ. împreună cu preoţii bisericii. Se constituia astfel primul grup de Însoţitori din România şi din Estul Europei !

Depunerea angajamentului s-a făcut după omelia parintelui paroh, care a explicat  credincioşilor ceea ce urma să se desfaşoare, precum şi efortul deosebit al surorilor FCJ la realizarea acestui moment, apreciind prezenţa lor discretă, dar rodnică în misiunea apostolică din parohie.  Atmosfera de emoţie generală a culminat cu  înmanarea insemnelor CiM, însoţită de invocarea binecuvantării  Maicii Domnului, Regina şi Superioara Generală a Societăţii FCJ. 

Making commitment; receiving CIMs badge; signing the register.

După felicitări, a urmat o agapă fraţeasca cu o participare numeroasă din care nu au lipsit tinerii, care cu însufleţire au cântat  "La mulţi ani!" şi au dansat cu multă veselie. Totul a fost minunat ! Noii Însoţitori au adresat mulţumirile lor tuturor surorilor pentru marea bogaţie şi bucurie, pe care acestea le-au adus în suflete, asigurând întreagă comunitate FCJ de aportul ce-l vor aduce prin fapta şi rugăciunea lor.

Mica noastră Societate are scopul
          de a preamări Inima lui Isus
                 prin orice mijloc făcând totul prin puterea sa ...     (Marie Madeleine)