Section title text:  Archived News.

Surorile FCJ dau o mâna de ajutor victimelor Tsunami-ului
din provincia Aceh, Indonezia

Photo: devastation in Aceh

Link to more on Aceh.

Patru surori FCJ din provincia Asia –Australia vor fi voluntare pentru organizaţia JRS (Serviciul Iezuiţilor pentru refugiaţi). Afra Primadiana, Maria Sunarni, Yustina Tukiyem şi Dewi Gallang au plecat spre nordul insulei Sumatra pe data de 7 ianuarie.

FCJ Sisters in Aceh.

Clare fcJ and Marion fcJ.Afra a lucrat deja ca voluntar JSR in Timorul de Vest. Maria Sunarni şi Dewi Gallang sunt amândouǎ psihologi iar Yustina Tukiyem a lucrat în domeniu administraţiei. Vor lucra pentru JRS care are mare nevoie de femei voluntare, de şoferi, asistenţi sociali şi administratori.

Deocamdatǎ Yustina va fi în Banda Aceh unde deprinderile ei sunt cel mai mult solicitate şi celelalte vor fi în Medan, în nordul insulei Sumatra, unde vor lucra cu refugiaţii. Afra va merge pentru cel puţin şase luni, iar Dewi, Yustina şi Narni vor fi disponibile pentru trei luni.

Clare Hand fcJ care provine din Anglia şi Marion Dooley fcJ din Irlanda vor merge şi ele, pentru un timp mai scurt, în nordul Sumatrei.

Alte surori FCJ în Yogyakarta se ocupǎ la nivel local pentru a strânge fonduri şi pentru a organiza distribuţia lucrurilor esenţiale. Incearcǎ, de asemenea, sǎ gǎseascǎ sponsori pentru sute de studenţi din Yogyakarta care nu mai vǎd nici o speranţǎ în viitorul lor deoarece mulÿi dintre ei provin din familii care au pierdut totul. În multe cazuri, şi-au pierdut viaţa familii întregi.

Link to more on Aceh.

Divider.

Întoarce-te la noutăţile păstrate in arhive ...

Mica noastră Societate are scopul
          de a preamări Inima lui Isus
                 prin orice mijloc făcând totul prin puterea sa ...     (Marie Madeleine)